Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στην Μεγάλη Χώρα Αγρινίου

 

Κείμενο Απόστολος Κων. Καρακώστας, φωτογραφίες Γρηγόρης Χασιώτης

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου το βραδάκι στην Κοινότητα του Δήμου Αγρινίου Μεγάλη Χώρα έγινε η καθιερωμένη ετήσια τελετή για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου.

Τους κατοίκους της Μεγάλης Χώρας και επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου καλωσόρισε ο Πρόεδρος κύριος Γρηγόριος Χασιώτης. Ευχαρίστησε όλους, μικρούς και μεγάλους που παραβρέθηκαν στην τελετή και τους ευχήθηκε «Καλές γιορτές με υγεία».


 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο νέο-εκλεγείς Πρόεδρος του Αγρινίου κύριος Κωνσταντίνος Μποκώρος, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου  Νεάπολης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κύριος Δημήτριος Νταβαρίνος. 

Η χορωδία του σχολείου έψαλε τα κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.Ο Άγιος Βασίλης ήταν έκπληξη για όλους! Ιδιαίτερα για τα παιδιά στα οποία μοίρασε δώρα! Και τα παιδιά του έστειλαν γράμματα ευχαριστήρια, που τα έριξαν στο ειδικό κουτί!

Ο ουρανός φωτίστηκε από τα βεγγαλικά και η γιορταστική ατμόσφαιρα συνεχίστηκε με μουσική, διάφορα πεντανόστημα εδέσματα, αναψυκτικά και φυσικά ακολούθησε και χορός!

Όλοι ευχήθηκαν καλές γιορτές με υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο.

Α.Κ.Κ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τους Ήρωες Πιλότους τίμησε η Μεγάλη Χώρα Αγρινίου

“Η προσφορά των Στάϊκων στον Αγώνα του 1821”

Όμορφη Σπηλιά Καλάνας, Όρη Βάλτου, εξερεύνηση πριν 30 χρόνια.