Με μεγάλη επιτυχία έγιναν οι αγώνες της «1ης Φιλικής Συνάντησης Σωματείων Ταεκβοντό στο Αγρινίο το 2023»

 

Κείμενο Απόστολος Κων. Καρακώστας, φωτογραφίες Χαράλαμπος Ζαχαρόπουλος

Στο κλειστό γήπεδο στην περιοχή της Αερογέφυρας στο Αγρίνιο έγιναν οι αγώνες της  «Πρώτης Φιλικής Συνάντησης Σωματείων Ταεκβοντό»  την Κυριακή 12 Μαρτίου.

Οι αγώνες των παιδιών οργανώθηκαν από τον «Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντό Αγρινίου» και σε συν διοργάνωση με την Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας και είχαν μεγάλη επιτυχία. Σε αυτό συνέβαλε η  ζωτικότητα και το υψηλό αθλητικό φρόνιμα των παιδιών που ήρθαν από όλη την Ελλάδα και φιλοξενήθηκαν στην πόλη του Αγρινίου.

Στους αγώνες συμμετείχαν  οι παρακάτω Αθλητικοί Σύλλογοι (αλφαβητικά).

Αίαντας Αγίου Δημητρίου, Αίαντας Πεύκης, Αρίων Πάτρας,  Α.Σ. Αγρινίου, Α.Σ. Γαία, Δίας Ιωαννίνων, Δίας Λάρισας, Δύναμη Πατρών, Κένταυρος Αστακού, Keumgang Nαυπάκτου, Μαχητές Μεσολογγίου, Πυγμή Παναιτωλίου και Τιτορμος Αιτωλοακαρνανίας.

Το στάδιο γέμισε από την ενέργεια και τα χαμόγελα τον μικρών αθλητών καθώς βραβεύτηκαν για την προσπάθεια τους με αναμνηστικά κύπελλα και διπλώματα.

Ο Διοργανωτής Σύλλογος Αγρινίου ευχαρίστησε  την Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδος, τον Δήμο Αγρινίου, τους συμμετέχοντες αθλητές και τους γονείς τους για την διαχρονική στήριξή τους με την παρουσία τους στα στάδια. Ιδιαίτερα ευχαρίστησε  προσωπικά όλους  τους προπονητές τον συλλόγων που τίμησαν τους αγώνες και την πόλη του Αγρινίου με την παρουσία τους και με τους άψογους, καλά προπονημένους  και διαπνεόμενους από αθλητικό πνεύμα αθλητές τους.  

Στην διεξαγωγή των αγώνων παραβρέθηκαν εκ μέρους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας η κυρία Αμαλία Βούλγαρη Περιφερειακή Σύμβουλος και εκ μέρους του Δήμου Αγρινίου ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κύριος Χρήστος Ζαρκαβέλης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κυρία Μαρία Παπαγεωργίου και ο Αντιδήμαρχος Εμπορικών Δραστηριοτήτων και Αγροτικής Παραγωγής κύριος Παναγιώτης Μαρνέζος.

Τους αγώνες παρακολούθησαν οι γονείς των νεαρών αθλητών του Ταεκβοντό και πολλοί φίλαθλοι που αγαπούν και σέβονται το Ολυμπιακό άθλημα Αγρινιώτες και από άλλες πόλεις.











































 





Α.Κ.Κ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τους Ήρωες Πιλότους τίμησε η Μεγάλη Χώρα Αγρινίου

“Η προσφορά των Στάϊκων στον Αγώνα του 1821”

Όμορφη Σπηλιά Καλάνας, Όρη Βάλτου, εξερεύνηση πριν 30 χρόνια.