Η Ομάδα Α.Ο. Δάφνη Μεγάλης Χώρας Αγρινίου έκοψε την Βασιλόπιτα

 Κείμενο Απόστολος Κων. Καρακώστας, φωτογραφίες Κωνσταντίνος Ντάικος 

Την Τρίτη 24 Ιανουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αποστόλου Παύλου στην Μεγάλη Χώρα Αγρινίου έγινε η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας του Αθλητικού Ομίλου «Δάφνη».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας -μικροί και μεγάλοι-ο προπονητής  κύριος Νικόλαος Μπλαχούρας και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας.

Παρόντες ήταν ο Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος Δ. Ε. Υ. Α. Α. κύριος Κωνσταντίνος  Κιτσοπάνος και ο Πρόεδρος της Τ. Κ. Μεγάλης Χώρας κύριος  Γρηγόρης Χασιώτης.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο εφημέριος της ενορίας αιδεσιμότατος Κοσμάς Τσιτσιβός, ο οποίος επαίνεσε τα παιδιά για την συμμετοχή τους στον αθλητισμό και τόνισε την συμβολή του στην καλλιέργεια της προσωπικότητας του ανθρώπου. (Νους υγιής εν σώματι υγιή). 

Ο Πρόεδρος της Ομάδας Α.Ο. Δάφνη κύριος Παναγιώτης Φεγγούλης έκοψε την βασιλόπιτα. 

Εντός του  Ι.Ν. Αποστόλου Παύλου είχε προηγηθεί  επιμνημόσυνη δέηση στην μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και παράγοντα της ομάδας Δημητρίου (Τάκη) Νάκο. Για τον οποίο μίλησε  με συγκινητικά λόγια  ο παλαίμαχος και με μεγάλη πορεία στο χώρο του ποδοσφαίρου κύριος  Ιωάννης Νταλακούρας.

Στην δέηση παραβρέθηκε και ο πρώην Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας κύριος  Δημήτριος Τσακαρδάνος, με μέλη της οικογένειάς του, ως συγγενικά πρόσωπα του εκλιπόντος. 

Την εκδήλωση έκλεισε ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Παναγιώτης Φεγγούλης, ο οποίος ευχήθηκε για τη Νέα Χρονιά.
















Α.Κ.Κ.
 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τους Ήρωες Πιλότους τίμησε η Μεγάλη Χώρα Αγρινίου

“Η προσφορά των Στάϊκων στον Αγώνα του 1821”

Όμορφη Σπηλιά Καλάνας, Όρη Βάλτου, εξερεύνηση πριν 30 χρόνια.