Προτομή Αρχιστρατήγου Γεωργίου Καραϊσκάκη, στο Πετροχώρι Θέρμου. "Ρίζα Αγρινιωτών" τεύχος 121, Σεπτέμβριος 2021

Στην "Ρίζα Αγρινιωτών" το εξώφυλλο του τεύχους 121(Σεπ.2021) με την φωτογραφία του Γεωργίου Καραϊσκάκη

(Λεζάντες για την προτομή του Γ. Καραϊσκάκη)

Φωτό 1 :  Προτομή Αρχιστρατήγου Γεωργίου Καραϊσκάκη, στο Πετροχώρι Θέρμου

                  (από τα αποκαλυπτήρια και την κατάθεση στεφανιών)

Φωτό 1β : Ομοίως ως άνω.

Φωτό 2  : Τέλεση επιμνημόσυνης δέησης για τον Ήρωα Γεώργιο  Καραϊσκάκη από τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κκ. Κοσμά.

 

Φωτό 3  : Κατά την επιμνημόσυνη δέηση. Στο κέντρο ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπυρίδων Κωνσταντάρας, δίπλα του ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Καραγκούνης και η Αντιπεριφερειάρχης κα. Μαρία Σαλμά. Δεξιά στην φωτογραφία ο εκπρόσωπος της «Unesco» κ. Ευάγγελος Κατσίμπας, και δίπλα του στην άκρη της φωτογραφίας ο γλύπτης της προτομής κ. Ευάγγελος Τύμπας. Αριστερά στην φωτογραφία ο πρώην Δήμαρχος Θέρμου κ. Θεόδωρος Πορφύρης, δίπλα του  ο συγγραφέας κ. Ιωάννης Καρύτσας και ο κ. Κωνσταντίνος Καρακόϊδας, εκπαιδευτικός, κύριος ομιλητής στην εκδήλωση. 

Φωτό 4  : Αποκαλυπτήρια της προτομής του Αρχιστρατήγου Γεωργίου Καραϊσκάκη από τον Δήμαρχο Θέρμου κ. Σπυρίδωνα Κωνσταντάρα (δεξιά) και τον Βουλευτή της Ν.Δ. κ. Κωνσταντίνο Καραγκούνη (αριστερά).


 Φωτό 5  : Ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κκ. Κοσμάς χαιρετίζει την εκδήλωση στα αποκαλυπτήρια της προτομής του Ήρωα της Επανάστασης του 1821 Γεωργίου Καραϊσκάκη.

 Απόστολος Κων. Καρακώστας

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τους Ήρωες Πιλότους τίμησε η Μεγάλη Χώρα Αγρινίου

“Η προσφορά των Στάϊκων στον Αγώνα του 1821”

Όμορφη Σπηλιά Καλάνας, Όρη Βάλτου, εξερεύνηση πριν 30 χρόνια.