Άνοιξαν Δυο νέες εκθέσεις στο Αγρίνιο!

 

Άνοιξαν Δυο νέες εκθέσεις στο Αγρίνιο!

Κείμενο και φωτογραφίες Απόστολος Κων. Καρακώστας

 

Είμαστε ακόμα στις αρχές Ιουνίου και στο Αγρίνιο ανοίγουν νέες εκθέσεις με γοργό ρυθμό σχετικές με την μεγάλη γιορτή της Ελλάδας για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του γένους.

 

Η περίοδος της μακράς καραντίνας που βίωσε η πατρίδα μας, για πάνω από έξι μήνες, καθυστέρησε όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνταν στην Δυτική Ελλάδα. Ειδικά στον χώρο της Αιτωλοακαρνανίας που τόσο σκληρά αγωνίστηκε το 1821 και τόσο πολλές θυσίες πρόσφερε στον ιερό αγώνα με αποκορύφωμα το ηρωικό και μαρτυρικό Μεσολόγγι.

 

Είμαστε μόλις τέσσερες μέρες από την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης του Αγρινίου και οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις σε όλο τον δήμο. Δύο νέες πολύ ενδιαφέρουσες εκθέσεις εγκαινιάστηκαν το βράδυ της Δευτέρας 7 Ιούνη στην Δημοτική Αγορά.


Πάντα σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο Δήμος Αγρινίου διοργανώνει σε χώρους του-και όχι μόνο-εκδηλώσεις και εκθέσεις καταξιωμένων συμπολιτών σε καλλιτεχνικούς και επιστημονικούς κλάδους, καθώς και συλλόγων της περιοχής.